Stort utvalg av briller

Vi ønsker å finne den beste kombinasjonen av brilleinnfatning og brilleglass til deg

Artikkeltekst

Vi har et stort utvalg av brilleinnfatninger til store og små.

I barnebriller har vi kjente merker som Hello Kitty, Easy twist, Opo kid, Nike, Ray Ban, New York Yankees og flere. Her er det svært viktig at brillene sitter godt på små barne neser. Det er viktig at barna er fornøyd selv og vil bruke brillene, både mhp design og passform.

Våre butikk medarbeidere og optikere er flinke til å finne riktig brille innfatning til deg. Vi ser på ansiktsform, farger, form og stil og har et stort utvalg i typer og merker. Vi kan nevne merker som: Adidas, Armani, Blackfin, Cat, Claudia Schiffer, Emporio Armani, Fleye, Fendi, Gucci, Jean Paul, KunoQvist, Marc by Marc Jacobs, Nike, Ray Ban, Per Spook, Prodesign,  Rodenstock, Silhouette, Ted Baker, Tom Ford, Volte Face, Ørgreen og flere.

Det er mange spennende innfatninger og det dukker stadig opp nye materialer og design. Titan er kjent for sin lave vekt og styrke og egner seg svært godt for de som er allergiske for nikkel og vanlig «brille»stål.

Karbon fiber er også nytt og spennende og har samme fordeler som titan iforhold til vekt og allergi, men har en helt annen overflate og struktur.

I det vi kaller «plast»briller er det også mange nye spennende materialer som er sterke og lette og har flotte farge kombinasjoner samtidig som det tradisjonelle plast materialet fortsatt er mye brukt.

Vi har også pakke løsninger i volum serien til C optikk og flere alternativer der til en gunstig pris.