Kontakt oss

NB: Stengt alle lørdager i juli

Mandag - Onsdag 09:00 - 16:30
Torsdag 09:00 - 18:00
Fredag 09:00 - 16:30
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Stengt

Våre ansatte

Camilla Roland Tveitan OPTIKER BSC MED KONTAKTLINSEKOMPETANSE, REKVIRERINGSRETT DIAGNOSTISKE MEDIKAMENTER OG EUROPEISK DIPLOM FRA 2016

Camilla begynte på Notodden Optikk i 2015. Tok Europeisk diplom i 2016 for utvidelse av generell synskunnskap og spesial kontaklinsekompetanse. Jobber med alle aldersgrupper, men har en spesiell interesse og kompetanse innenfor barn og syn og spesial kontaktlinser

Jørn Paus Kalleberg OPTIKER MSC OG SPESIALIST I ALLMENNOPTOMETRI, REKVIRERINGSRETT AV DIAGNOSTISKE MEDIKAMENTER

Jørn har lang og bred erfaring innenfor optikk og optometri. Spesielt interessert i arbeidsplass optometri, spesial kontaktlinser og svaksynt optikk .

Monica Havrås Skatter OPTIKER BSC MED KONTAKTLINSEKOMPETANSE OG REKVIRERINGSRETT DIAGNOSTISKE MEDIKAMENTER

Monica begynte som optiker på Notodden Optikk i 2020. Hun er en serviceinnstilt og blid person som har en interesse for å opprettholde god øyehelse hos alle. Hun jobber da mye med bruk av OCT i klinisk praksis. Jobber med alle aldersgrupper og hjelper deg gjerne om du skulle ønske å prøve kontaktlinser eller trenger briller.

Kirsti Holm OPTIKER ASSISTENT

Kirsti har jobbet på Notodden Optikk siden 1998 og har fulgt opp med stil-form-farge kurs om de ulike produktene våre og om faget generelt. Hun har alltid jobbet med mennesker og liker den tette kundekontakten i butikken.